úterý 29. ledna 2013

Zářné zítřky bez včerejších stínů...

   Uznáváme, že napsat dva příspěvky za měsíc opravdu není moc. V únoru chceme zvládnout aspoň tři... I když věci se mají tak - studijní volno je asi stejná hloupost jako mateřská dovolená. Ale co, už to máme za sebou a teď půl roku budeme řešit co je v televizi, kde vzít peníze na pravidelnou ob-denní návštěvu restauračních zařízení a jak ostatním vysvětlit, že to, že celé dny ležíme doma místo na přednáškách neznamená, že je školy málo a my určitě máme čas na úklid bytu! Školy je naopak tolik, že nás radši posílají domů, abychom studovali kvanta literatury na další zkouškové období v klidném prostředí. Ve výsledku to znamená, že já přečtu poslední dvě čísla Forbesu, která jsem ze schránky strčil rovnou do knihovny a Anička začala číst Vítězný Oblouk od E.M. Remarqua. 
   Co se týče ostatního programu, je nutno zmínit plesovou sezónu, která mne donutila si koupit nový oblek, abych měl v čem jet na nominační večer Českých Lvů 2.2. do Prahy a Anička zakoupila nové báječné šaty, aby je mohla nosit ,,jen tak", protože tak to je přece nejlepší! Teprve 10cm sněhu přinutilo slečnu modelku k razantnímu kroku a nahradila pouzdrovou sukni džíny... Což dost dobře nechápu, neboť v podobných teplotách jaké panovaly poslední dny běžně nosím pod kalhoty i podvlíkačky. Při představě sukně a silonek si možná půjdu uvařit čaj s rumem místo Coly vedle mě. To ostatně vůbec není špatný nápad a proto se s Vámi loučíme a já si jdu užít večer. 

 Jakub       

V únoru si nás nalaďte častěji - bude proč!













1 komentář:

  1. Ani, sluší ti to! A tady slibovaný odkaz na FB stránku brněnských blogerek/blogerů https://www.facebook.com/groups/506601452688415/ a rovnou na event tento pátek https://www.facebook.com/events/511930538859898/ :)

    OdpovědětVymazat