čtvrtek 27. prosince 2012

Blue reindeer


     Člověk je ochoten přežít zimu, protože mu podvědomě připadá, že to patří k Vánočním svátkům a bez bílých Vánoc by ho sžíral pocit nepovedené atmosféry. Jenže ty tři dny v roce, na které se většina národa těší, nějak rychle utekly, ale ty rukavice a zimní bundy a vůbec všechny protivné věci musíme nosit dál! Naštěstí se dají najít vyjímky v podobě přehlídky Aniččiných svetrů, kdy se pokaždé těším, co bude mít příště na sobě. Kdykoliv se potkáme, vylepší mi náladu, která utrpěla těžkou ránu tím, že se na dárky pod stromečkem těším už od narozenin a najednou je tu zase prázdno a celý rok přede mnou!
     Ve chvílích, kdy z okna vidím bílou ulici (což moc nebývá, protože se z okna skoro vůbec nedívám), mám chuť natočit černobílý noirový film. A úplně nejlepší by bylo, kdyby obrazovost úplně utlačila děj, takže by lidé odcházeli z kina s tím, že vlastně neví, o čem to bylo, ale že to bylo moc krásný! Požaduji hlavně scénu, kdy v noci stojí před vchodem do starého domu dva pánové v kabátech a hrozně na ně prší a pak bude následovat prostřih do úplně temné výslechové místnosti a jediné světýlko, bude hořící cigareta, která osvětluje obličej detektivovi. Toho ale stejně neuvidíme dokonale, protože by mu tvář zahaloval hustý kouř. Takhle prostě musí začínat můj film!
Dnes to bylo o podivném začátku mého filmu a smutném konci Vánoc, ale pevně věřím, že se to díky fotkám povede napravit - enjoy!

                                                                                               Jakub

.
. 
.
.

3 komentáře:

  1. Esto es muy bien! La chica es muy guapa!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný svetřík, sluší ti to! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten náhrdelník je skvělý! Ať se daří v blogování :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat